Over ons

Over Ons
Opgericht in 1994 heeft WebCare Nederland Internet Services jarenlange ervaring in het adviseren, begeleiden, ontwerpen, onderhouden en bouwen van websites en presentaties voor MKB bedrijven en diverse andere instellingen en organisaties.

Webcare Nederland staat voor kwaliteit en service, omdat alleen hierdoor optimale prestaties kunnen worden gegarandeerd. Voor uw websites, uw panorama presentatie, uw domeinnamen, maar ook voor een goede spamfilter op uw e-mail. Vanzelfsprekend zijn we uiterst flexibel om snel en adequaat op uw wensen te kunnen inspelen.

Service verlening
Voor de service betaalt u bij ons niets extra’s; voor alle klanten bij Webcare Nederland is service standaard inbegrepen. Wel kan het zo zijn dat u extra service diensten wilt inkopen waarbij u zelf het gewenste niveau aan service wilt kunnen aangeven. Uiteraard altijd in overleg. Ook daarom werken wij nauw samen met diverse vertaal buro’s, grafisch ontwerpers, database en WordPress specialisten.

Webcare Nederland Internet Services is gespecialiseerd in:
Webhosting, Internet advies, Project begeleiding, Website onderhoud en ontwerp, 360 graden fotografie, Live streaming, Ip camera’s voor o.a. bewaking, Spamfilter faciliteiten, Domeinnaamregistraties, Digital Signage / Narrow Casting.

Beroepsmatig, maar ook vanuit onze persoonlijke interesse, zijn wij nauw betrokken bij de laatste ontwikkelingen op het gebied van Health Innovation, 360° panorama fotografie, Live Streaming, alsmede Digital Signage / Narrow Casting.

Kwaliteit & Flexibiliteit
Dus samenwerken met Webcare Nederland heeft als voordelen dat u als klant altijd op de eerste plaats komt, dat u direct geholpen wordt en dat u te allen tijde kunt rekenen op onze professionele service en dienstverlening.

Een selectie van onze klanten